3

Vlag Terschelling

Vakantiehuizen Terschelling vakantiehuis Terschelling - Meiblok Terschelling strand

 

Vlag Friesland

 

Home
 
Baaiduinen
 
Formerum
 
Hee
 
Hoorn
 
Midsland
 
Oosterend
 
West-Terschelling
 
Foto's
 
feedback

Oerol, Vakantiehuizen Terschelling

Oerol is het jaarlijks terugkerende 10 daagse culturele festival op het eiland Terschelling. Op vele locaties verspreid over het gehele eiland worden theatervoorstellingen gegeven, spelen bandjes of zijn andere kunstenaars/artiesten actief. In 2017 vindt Oerol plaats van 9 tot en met 18 juni.

Meer informatie m.b.t. dit unieke en drukbezochte festival vind je op www.oerol.nl

Hieronder enkele accommodaties in de omgeving van de festivalterreinen in Formerum en West-Terschelling. Voor andere plaatsen, kies uit één van de plaatsen in het linkermenu.

 

Omschrijving accommodaties

De Eendenvijver bungalows Op een van de mooiste plekjes van Terschelling, aan de duinrand bij het dorp Formerum, ligt 'De Eendenvijver': een verzameling van veertien bijzonder gebouwde bungalows op een ruim en vrijstaand terrein. Ook 2 appartementen te huur.
Stacaravan verhuur Camping Vis Camping Vis ligt verscholen achter een voor Formerum karakteristieke boomwal. De beboste duinen vormen het decor voor de bijzondere ligging. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
Vakantiehuis Luurk Mooi en compleet vakantiehuis in Formerum voor 8 personen met 4 slaapkamers en 2 badkamers. Geen huisdieren toegestaan.
Meer accommodaties in Formerum  
   
Zomerhuis West Terschelling Het zomerhuis is rustig gelegen aan de rand van het dorp tegen de duinen +/- 50 mtr van het Groene strand, dichtbij het centrum dorp en haven. Het vakantiehuisje is voor max. 3 personen.
Appartementen Zon, Maan & Sterre Verhuren 3 appartementen op West-Terschelling, een appartement voor 2, 4 en 6 personen. De appartementen bevinden zich op nog geen vijf minuten van de boot in het centrum van West.
Bungalow en Chalet-caravan verhuur Terschelling Ybema Bungalow en Chalet-caravanverhuur Terschelling; u vindt hier informatie over bungalows en chalet-caravans die op Terschelling verhuurd worden.
Meer accommodaties in West-Terschelling  

 

 

 

 

 
Wapen van Terschelling
 
 
Oerol festival