Vlag van Terschelling

Vakantie Terschelling vakantiehuis Terschelling - Meiblok Terschelling strand

 

Vlag van Friesland

Vakantiehuizen Terschelling - Midsland

Aanbieders van vakantiewoningen en vakantiehuisjes op vakantieparken

Midsland ligt ongeveer in het midden van het eiland Terschelling. Het is het op één na grootste dorp van het waddeneiland. West-Terschelling is het grootste dorp. In Midsland vindt u vele horeca en een paar campings en terreinen met zomerhuisjes. Midsland-Noord en Midsland aan Zee bevinden zich ten noorden van Midsland.

Vakantiewoningen

Omschrijving vakantiehuizen op vakantieparken en particuliere vakantiewoningen in Midsland

Aikesdún Aikesdún is een stenen vakantiehuisje in de duinen van Midsland aan Zee, zo'n 300 m. van het Noordzeestrand. Het huisje is geschikt voor max. 6 personen en heeft 3 slaapkamers.
Huis ter Duin Midsland aan Zee: Huis ter Duin is een ruim splitlevel vakantiehuis, geschikt voor tien personen en gelegen op een van de mooiste plekjes van Terschelling: de duinen van Midsland aan Zee. Vanuit deze centraal gelegen plek kunt u prachtige natuurwandelingen of fietstochten maken.
Bungalows Boschplaat en Woodland De Boschplaat is een luxe, zeer comfortabele bungalow, geschikt voor 8 volwassenen (3 slaapkamers, 2 babybedjes aanwezig), gelegen in het duingebied van Midsland aan Zee. Woodland is een luxe, zeer comfortabele bungalow en is ook geschikt voor 8 volwassenen. Te huur bij accommodatieverhuur De Groede.
De Schouw Is een 4 persoons vakantiehuis aan de rand van het dorp Midsland met een ruime eigen tuin. De afstand van het huis tot het strand is ongeveer 2000 meter en tot het wad ongeveer 600 meter.
Vakantie op Terschelling Weekendje Terschelling? Hier vindt u o.a. actuele last minute aanbiedingen van vakantie accommodatie op Terschelling. Stacaravans, appartementen, caravans op campings, hotels etc.
Bungalow en Caravan verhuur De Haan De Haan Vakantieverblijven heeft voor u een aantal schitterende stacaravans, mobiele bungalows en chalets in de verhuur.
Juttersrust appartementen en vakantiehuisjes 5 vakantieverblijven in Midsland aan Zee, die dicht bij de kust liggen. Er zijn 2 vakantiehuizen voor 5 personen, 2 appartementen voor 2 personen en 1 appartement voor 4 personen. Meer informatie op de site.
Vakantiepark Landal Résidence Terschelling De vrijheid van een vakantiehuis en de voorzieningen van een hotel. Op het eiland van de vier seizoenen, ligt het park Landal Résidence Terschelling. Vlak bij het gezellige dorpje Midsland, herbergt dit luxe complex onder meer een overdekt zwembad, wellness-voorzieningen en een kinderspeeltuin.
Vakantieverblijven Duinland Luxe stacaravans en chalets, ook appartementen in Baaiduinen en zomerhuizen in Midsland-Noord
Waddengids.nl Handige site met vele vakantieverblijven zoals vakantiehuizen, appartementen, chalets, bungalows en caravans op de Wadden.
Vakantieverblijven aan zee een groot aanbod in gezellige vakantiehuizen langs de hele Nederlandse kust. Veel huizen zijn vrijstaand en zeer comfortabel en hebben een geheel eigen sfeer. Check voor de kerstvakantie!
Waddenreisburo Meer dan 50 vakantiehuizen op Terschelling zijn te huur via het Waddenreisburo!
Bungalow en Chalet-caravan verhuur Terschelling Ybema Bungalow en Chalet-caravanverhuur Terschelling; u vindt hier informatie over bungalows en chalet-caravans die op het eiland verhuurd worden.
Vakantieverblijven Nederland is een nieuwe Nederlandse site voor het direct online boeken van vakantiehuizen, huurboten, kampeerplaatsen, bed & breakfast, hotels en groepsaccommodaties in heel Nederland, ook op de Wadden
Landal vakantieparken Landal GreenParks heeft 60 bungalowparken met totaal circa 10.000 bungalows. In Nederland zijn er 43 Landal parken o.a. in regio Noordzee / Waddeneilanden, Zeeland en Zuid-Holland. Check de aanbiedingen in de schoolvakanties, bijv. in de voorjaarsvakantie of in de paasvakantie!

 

 

 

 

 

 Kamperen in La Douce France

 

 

 

 

 

 


 
 
 
Wapen van Terschelling