Vlag van Terschelling

Vakantie Terschelling vakantiehuis Terschelling - Meiblok Terschelling strand

 

Vlag van Friesland

Home
 
Baaiduinen
 
Formerum
 
Hee
 
Hoorn
 
Midsland
 
Oosterend
 
Oerol
 
Foto's
 
West-Terschelling
 
feedback

Vakantiehuizen Terschelling - Oosterend

Aanbieders van vakantiewoningen en vakantiehuisjes op vakantieparken

Oosterend is het meest oostelijk gelegen dorpje op Terschelling. Het Europees natuurreservaat de Boschplaat is op loopafstand. In dit mooie natuurgebied kunt u heerlijk fietsen en wandelen. In het dorp zijn twee restaurants, een paar campings, recreatieterreinen en kampeerboerderijen. Aan het strand is een café dat Heartbreak Hotel heet. Zoals de naam al doet vermoeden is dit strandpaviljoen volledig ingericht naar Elvis Presley en zijn muziek.

Vakantiewoningen Oosterend

Omschrijving vakantiehuizen op vakantieparken en particuliere vakantiewoningen in Oosterend

Schitterende vrijstaande 5-sterren vakantiewoning Mooie luxe vrijstaande 5-sterren vakantiewoning in Terschellinger boerderijstijl in het leuke dorpje Oosternd. Zeer compleet ingericht en van vele gemakken voorzien. Er is 1 slaapkamer en badkamer op de begane grond en er zijn 2 slaapkamers op de bovenverdieping.
Appartementen De Groede en Finistère De Groede beschikt over 12 appartementen met eigen terras en tuin, geschikt voor 1 tot 4 personen. Finistere beschikt over 4 appartementen. Allen geschikt voor 1 tot 6 personen.Beide appartementenboerderijen liggen op 500 m afstand van het wad en op ongeveer 1 km van het Noordzeestrand. Kortom.... volop genieten van de natuur om u heen.
Waddenreisburo Meer dan 50 vakantiehuizen op Terschelling zijn te huur via het Waddenreisburo!
Bungalow en Caravan verhuur De Haan De Haan Vakantieverblijven heeft voor u op Terschelling een aantal schitterende stacaravans, mobiele bungalows en chalets in de verhuur.
Landal vakantieparken Landal GreenParks heeft 60 bungalowparken met totaal circa 10.000 bungalows. In Nederland zijn er 43 Landal parken o.a. in regio Noordzee / Waddeneilanden, Zeeland en Zuid-Holland. Check de aanbiedingen in de schoolvakanties, bijv. in de krokusvakantie of in de paasvakantie!
Vakantie op Terschelling Weekendje Terschelling? Hier vindt u o.a. actuele last minute aanbiedingen van vakantie accommodatie op het eiland. Stacaravans, appartementen, caravans op campings, hotels etc.
Fijne vakantiehuizen aan zee een groot aanbod in gezellige vakantiehuizen langs de hele Nederlandse kust. Veel huizen zijn vrijstaand en zeer comfortabel en hebben een geheel eigen sfeer. Check voor de voorjaarsvakantie of de paasvakantie!
Bungalow en Chalet-caravan verhuur Terschelling Ybema Bungalow en Chalet-caravanverhuur Terschelling; u vindt hier informatie over bungalows en chalet-caravans die op Terschelling verhuurd worden.
Vakantiewoningen Wadden is een Nederlandse site voor het direct online boeken van vakantiehuizen, huurboten, kampeerplaatsen, bed & breakfast, hotels en groepsaccommodaties in heel Nederland, ook op de Wadden
Waddengids.nl Handige site met vele vakantieverblijven zoals vakantiehuizen, appartementen, chalets, bungalows en caravans op de Wadden.

 

 

 

 

 
 
Wapen van Terschelling

 

 

Elders in Nederland

Tip: Bungalowpark Bremerberg - Flevoland